Výsledky kuchařské soutěže 2017
Celkové pořadí - Kategorie Zvěřina tradičně i netradičně
1. Místo - KaM UK
Konfitovaný dančí hřbet s krustou a podzimní zeleninou, dýňové pyré s rakytníkem a hruškami
2. Místo - ČVUT
Medailonky z daňčího hřbetu se zeleninovým špaldovým rizotem a omáčkou z červeného vína
3. Místo - Studentenwerk Dresden
Dančí hřbet v bylinkovém kabátku s hříbky, fíková omáčka s portským vínem, tuřínovo-bramborové pyré
4. Místo -
VŠB TU Ostrava
Filírovaný dančí hřbet plněný sušenými švestkami a mandlemi se staročeskou omáčkou, polenta
TU Košice
Chrbát z daniela s bryndzovými zemiakmi
TU Liberec
Dančí hřbet na bylinkách, šťouchané brambory
Celkové pořadí – Bezmasý pokrm
1. Místo - Studentenwerk Dresden
Quinoa burger s červenou řepou, mladý zelený chřest, hranolky z batátů, mango guacamole
2. Místo - KaM UK
Bezlepkové těstoviny s houbovým kappuccinem a rukolovým pestem
3. Místo - VŠB TU Ostrava
Tagliatelle s rajčatovo-bazalkovou omáčkou a grilovaným uzeným tofu
4. Místo
ČVUT
Bezlepkové těstoviny s pikantní pečenou dýní, fenyklem a šalvějí
TU Košice
Cestoviny so šampiňónmi, špargľou a kyslou smotanou
TU Liberec
Penne s grilovaným tofu,drcenými rajčaty a bazalkou
Celkové pořadí – Dezert
1. Místo - Kam UK
Celozrnný tvarohovo-mrkvový dezert s vlašskými ořechy, citronovou polevou a mangovou espumou
2. Místo - Studentenwerk Dresden
Mrkvová zahrádka s vanilkovou pěnou a čokoládou
3. Místo - TU Košice
Najlepší mrkvový koláč
4. Místo
ČVUT
Mrkvový dort s malinovým coulis
VŠB TU Ostrava
Carrot cake s tvarohovou pěnou
TU Liberec
Mrkvové překvapení s vanilkovým krémem
Celkové pořadí – Celkové menu
1. KaM UK
Hlavní chod: Konfitovaný dančí hřbet s krustou a podzimní zeleninou, dýňové pyré s rakytníkem a hruškami
Bezmasý hlavní chod: Bezlepkové těstoviny s houbovým kappuccinem a rukolovým pestem
Dezert: Celozrnný tvarohovo-mrkvový dezert s vlašskými ořechy, citronovou polevou a mangovou espumou
2. Studentenwerk Dresden
Hlavní chod: Dančí hřbet v bylinkovém kabátku s hříbky, fíková omáčka s portským vínem, tuřínovo-bramborové pyré
Bezmasý hlavní chod: Quinoa burger s červenou řepou, mladý zelený chřest, hranolky z batátů, mango guacamole
Dezert: Mrkvová zahrádka s vanilkovou pěnou a čokoládou
3. ČVUT
Hlavní chod: Medailonky z daňčího hřbetu se zeleninovým špaldovým rizotem a omáčkou z červeného vína
Bezmasý hlavní chod: Bezlepkové těstoviny s pikantní pečenou dýní, fenyklem a šalvějí
Dezert: Mrkvový dort s malinovým coulis
4. VŠB TU Ostrava
Hlavní chod: Filírovaný dančí hřbet plněný sušenými švestkami a mandlemi se staročeskou omáčkou, polenta
Bezmasý hlavní chod: Tagliatelle s rajčatovo-bazalkovou omáčkou a grilovaným uzeným tofu
Dezert: Carrot cake s tvarohovou pěnou
4. TU Košice
Hlavní chod: Chrbát z daniela s bryndzovými zemiakmi
Bezmasý hlavní chod: Cestoviny so šampiňónmi, špargľou a kyslou smotanou
Dezert: Najlepší mrkvový koláč
4. TU Liberec
Hlavní chod: Dančí hřbet na bylinkách, šťouchané brambory
Bezmasý hlavní chod: Penne s grilovaným tofu,drcenými rajčaty a bazalkou
Dezert: Mrkvové překvapení s vanilkovým krémem