Kuchařská soutěž Kam UK 2017

Výsledky kuchařské soutěže 2017



Celkové pořadí - Kategorie Zvěřina tradičně i netradičně


1. Místo - KaM UK

Konfitovaný dančí hřbet s krustou a podzimní zeleninou, dýňové pyré s rakytníkem a hruškami

2. Místo - ČVUT

Medailonky z daňčího hřbetu se zeleninovým špaldovým rizotem a omáčkou z červeného vína

3. Místo - Studentenwerk Dresden

Dančí hřbet v bylinkovém kabátku s hříbky, fíková omáčka s portským vínem, tuřínovo-bramborové pyré


4. Místo -

VŠB TU Ostrava

Filírovaný dančí hřbet plněný sušenými švestkami a mandlemi se staročeskou omáčkou, polenta

TU Košice

Chrbát z daniela s bryndzovými zemiakmi

TU Liberec

Dančí hřbet na bylinkách, šťouchané brambory




Celkové pořadí – Bezmasý pokrm

1. Místo - Studentenwerk Dresden

Quinoa burger s červenou řepou, mladý zelený chřest, hranolky z batátů, mango guacamole

2. Místo - KaM UK

Bezlepkové těstoviny s houbovým kappuccinem a rukolovým pestem

3. Místo - VŠB TU Ostrava

Tagliatelle s rajčatovo-bazalkovou omáčkou a grilovaným uzeným tofu


4. Místo

ČVUT

Bezlepkové těstoviny s pikantní pečenou dýní, fenyklem a šalvějí

TU Košice

Cestoviny so šampiňónmi, špargľou a kyslou smotanou

TU Liberec

Penne s grilovaným tofu,drcenými rajčaty a bazalkou




Celkové pořadí – Dezert


1. Místo - Kam UK

Celozrnný tvarohovo-mrkvový dezert s vlašskými ořechy, citronovou polevou a mangovou espumou

2. Místo - Studentenwerk Dresden

Mrkvová zahrádka s vanilkovou pěnou a čokoládou

3. Místo - TU Košice

Najlepší mrkvový koláč


4. Místo

ČVUT

Mrkvový dort s malinovým coulis

VŠB TU Ostrava

Carrot cake s tvarohovou pěnou

TU Liberec

Mrkvové překvapení s vanilkovým krémem




Celkové pořadí – Celkové menu


1.  KaM UK

Hlavní chod:  Konfitovaný dančí hřbet s krustou a podzimní zeleninou, dýňové pyré s rakytníkem a hruškami

Bezmasý hlavní chod: Bezlepkové těstoviny s houbovým kappuccinem a rukolovým pestem

Dezert: Celozrnný tvarohovo-mrkvový dezert s vlašskými ořechy, citronovou polevou a mangovou espumou


2. Studentenwerk Dresden

Hlavní chod:  Dančí hřbet v bylinkovém kabátku s hříbky, fíková omáčka s portským vínem, tuřínovo-bramborové pyré

Bezmasý hlavní chod: Quinoa burger s červenou řepou, mladý zelený chřest, hranolky z batátů, mango guacamole

Dezert: Mrkvová zahrádka s vanilkovou pěnou a čokoládou


3. ČVUT

Hlavní chod: Medailonky z daňčího hřbetu se zeleninovým špaldovým rizotem a omáčkou z červeného vína

Bezmasý hlavní chod: Bezlepkové těstoviny s pikantní pečenou dýní, fenyklem a šalvějí

Dezert: Mrkvový dort s malinovým coulis


4. VŠB TU Ostrava

Hlavní chod:  Filírovaný dančí hřbet plněný sušenými švestkami a mandlemi se staročeskou omáčkou, polenta

Bezmasý hlavní chod: Tagliatelle s rajčatovo-bazalkovou omáčkou a grilovaným uzeným tofu

Dezert: Carrot cake s tvarohovou pěnou


4. TU Košice

Hlavní chod:  Chrbát z daniela s bryndzovými zemiakmi

Bezmasý hlavní chod: Cestoviny so šampiňónmi, špargľou a kyslou smotanou

Dezert: Najlepší mrkvový koláč


4. TU Liberec

Hlavní chod: Dančí hřbet na bylinkách, šťouchané brambory

Bezmasý hlavní chod: Penne s grilovaným tofu,drcenými rajčaty a bazalkou

Dezert: Mrkvové překvapení s vanilkovým krémem






Poslední změna: 29. květen 2018 10:56 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Váš názor
Kontakt

Univerzita Karlova

Koleje a menzy


Kolej Hvězda

Zvoníčkova 1927/5, 162 08 Praha 6

Blok č.3, IV. a V.patro

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208



Jak k nám